Szabó Mariann

A tél egyik legcudarabb hónapjában (egész decemberben) volt nálunk a Heat4All Classic fűtőpanelje, mely lehetőséget a „Meleggel burkoljuk otthonát” pályázaton keresztül kaptuk meg a Heat4All-tól.

Házunk egy szigetelt panelház a 3. kerületben (Budapesten).
Infrafűtésünket kizárólagosan használtuk leghűvösebbnek számító sarokszobánkban (kb. 18m²), ahol 1 hónapra teljesen lekapcsoltuk a radiátort, és termosztáttal működtettük a Heat4All ICONIC Classic 600 Wattos teljesítményű infrafűtését. (Ezt a szobát dolgozóként, elvonulóként és hálószobaként használjuk.)
Az eddigi legkellemesebb hőérzetben és kellemes melegben volt részünk a megdöbbentően kedvező áramfogyasztás mellett.

Emellett a panel közvetlen közelről sem volt olyan borzasztóan forró pedig a kb. 100°C-os felülettől korábban tartottam!

A szobában érezhetően csökkent a por mennyisége és valahogy kellemesebben aludtunk egész hónapban, ami a karácsonyi időszakban kimondotton jót is tett!

Meg kell említenem, hogy ez az ICONIC Classic infrapanel nagyon jól néz ki, szép formavilága van, könnyedén dekorálhatnám vele szobánk falát.
Szívesen cserélném le jelenlegi radiátoromat akár erre a Classic fűtésre vagy akár valamelyik képes fűtésükre!

Köszönjük a lehetőséget és a tájékoztatást a Heat4All szakemberének, fantasztikus élmény volt számunkra!
családommal teljes mértékben meggyőződtünk arról, hogy mit jelent a prémium minőség és, hogy milyen élmény lehet a Hea4All infrafűtésével eltölteni minden telet!

Köszönjük, Szabó Mariann és családja (Budapest)

Scroll to Top