Pálfi Tímea

Ezúton szeretném megköszönni magam és családom nevében is, hogy tavaly (2016) decemberben lehetőséget kaptunk a Heat4All ICONIC Classic infra fűtőpanel kipróbálására.

Könnyű volt hozzászokni a kellemes meleghez, amivel az infrafűtésnek köszönhetően kiegészíthettük családi házunk tetőtéri apartmanjának fűtését.

A közel 35 nm-es helység nyilászárói már megértek a cserére, és a tetőszigetelés is megújításra szorul, így sajnos a házunk legfelső szintjén átlagosan mindig 3-4 fokkal hidegebb van, annak ellenére, hogy a hagyományos fűtés kiválóan működik.

Amikor megtudtuk, hogy kihelyezi hozzánk a Heat4All valamelyik infrapaneljét nagyon megörültünk, hogy egy prémium minőségű terméket 1 hónap keresztül lesz lehetőségünk kipróbálni.
Az apartman/szoba helyiség mérete, sem elrendezése nem ideális a fűtőpanel működési elve alapján, de mi úgy döntöttünk, mégis teszünk egy próbát és a leghűvösebb felső „apartman”szinten fogjuk elhelyezni.

Nem bántuk meg! A panel azon túl, hogy közvetlen közelében is nagyon kellemes meleget „árasztott”,hangtalanul és diszkréten működikképes volt megemelni tetőtéri apartmanunk hőjét kb. 3 fokkal. Ennek köszönhetően a háznak ez a pontja sokkal kellemesebb tartózkodási hellyé vált, és nem kellett extra ruhával (pulcsi, melegítő) készülni, ha itt tartózkodtunk.

Kifejezetten hálásak vagyunk ezért, hisz decemberben, az ünnepek előtt és alatt fontos az „otthon melege”. A 2017-es év hatalmas fagyokkal indult, így nagyon hiányzik a kiegészítő fűtés otthonunkból, kénytelenek vagyunk ismét előszedni a régi olajradiátorunkat, ami a fogyasztásmérő adatai alapján legalább 3x annyit fogyaszt, mint az infrapanel. És sajnos hőérzetben sem tudja ugyanazt a kellemes meleget biztosítani.

Saját infrapanelünket biztosan a falra helyezném, szeretem a letisztult formavilágot és a Heat4All nálunk ebben is nagyon meggyőző volt.
Talán rövidesen nekünk is lesz saját Classic fűtésünk!

Köszönjük, Pálfi Tímea és családja

Scroll to Top