Lábas Ica

Hálásan köszönöm, hogy lehetővé tették infrafűtésük kipróbálását otthonomban.

Fantasztikus élmény volt, amit az Önök Heat4All ICONIC infravörös fűtése által tapasztaltam: a panellel egy helyiségben sokkal jobban éreztem magam, mint a lakás bármely más részében! (8. emeleti lakásom szeles időben elég huzatos és én nagyon fázós típus vagyok.)

Úgy éreztem, mintha „beszívnám magamba” az infrasugarakat (úgy, ahogy az első napsugarakat egy hosszú hideg tél után) és szó szerint átmelegítette testemet-lelkemet. Szinte függő lettem ettől a kellemes “meleg” érzettől, ezért rendszeresen kerestem a lehetőségét, hogy kedvem szerint hosszabb-rövidebb időt infrapanelem előtt töltsek el.

Kellemes élményt nyújt a közelében tartózkodni és nem utolsó sorban esztétikai élményt is okozott, mert szépnek, design-osnak találtam infrapanelemet.

Makacs, tüsszögő és orrfújós megfázásomból 2 nap alatt szinte nyom nélkül kigyógyultam, amit egyértelműen az Önök fűtésének tulajdonítok, úgy át tudott melegíteni a hideg és szeles napokon.

Külön köszönöm azt a figyelmet, ahogyan a termékről engem mint laikust tájékoztattak és minden kérdésemet meg tudták válaszolni!

Igazi örömmel ajánlom ügyfeleim, családom és barátaim figyelmébe termékeiket!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Lábas Ica (ügyvezető)

Scroll to Top