Kelemen Tamás

Heat4All-ról édesanyámon keresztül hallottam először, ugyanis mikor felújítottuk a lakásunkat, már egy új, innovatív fűtésrendszert kerestünk.
Én gyanakvó voltam az infrafűtésekkel kapcsolatban, mivel még sosem láttam ilyet, a működési elve fizikához nem sokat értő emberként számomra ismeretlen volt.

Egy kis utánaolvasás után sem múltak el teljesen a kételyeim, mert minden túlságosan is jól hangzott. Meggyőzően hatott az is, hogy mások is biztattak az infra technológia használatára, valamint a Heat4All ügyfélszolgálata is nagyon segítőkésznek mutatkozott, sőt a cég bemutatótermében a fűtésüket kipróbálva győződtünk meg arról, hogy ez az infrafűtés jobb lesz mint az eddigi volt.

Ekkor döntöttünk a Heat4All mellett, mert számunkra a legfontosabb az volt -ha már egy modern fűtésrendszert választunk-, hogy a legjobb minőséget kapjunk és ne bízzuk véletlenre!

A minőségről többször is meggyőződhettünk, sőt arról is, hogy az, hogy modern, még nem jelenti azt, hogy bonyolult lenne, sőt Classic paneljeink elég jól is néznek ki és a felszerelés: csak négy tipli a falba, a fűtőelem felszerelve, termosztáttal összekötve és bedugva a konnektorba. Konkrétan ennyi volt a fűtés beüzemelése.

A legjobb: három perccel később már érezni is a meleget!
Ha elé állok, olyan mintha a nap sütne rám, természetes meleget áraszt és még az idei keményebb télen is simán befűti a szobákat.
Amíg nem voltak meg infrapeneleink, kénytelenek voltunk elektromos konvektorral fűteni, ami kiszárította a levegőt és port gyűjtött mindenhová – nem kell ecsetelnem, mennyire örültünk, mikor megérkeztek ezek az egyszerűen falra szerelhető infrapanelek és kb. 15 perc után már pólóidő volt a lakásban.
Azokat az ismerőseimet, barátaimat, akik elavult fűtésük lecserélésén gondolkodnak, áthívom, hogy próbálják ki ezt 15 percig – általában ennyi kell ahhoz, hogy hirtelen favorittá lépjen elő a Heat4All.

Kelemen Tamás, egyetemista, Budapest

Scroll to Top