Hajdu Albert

2016. júliusában napelemes rendszert építtettünk ki a bajai székhelyű Optimum Solar céggel. Az Ő képviselőjüktől hallottunk a Heat4All-ról, amikor megemlítettük, hogy gondolkozunk az infrafűtésre való átálláson. Az interneten megkerestük a Heat4All infravörös fűtést bemutató honlapját és összehasonlítottuk más cégekével, akik szintén infrapaneleket értékesítettek.

Meggyőző volt számunkra a teljes körű tájékoztatás már a honlapon is, valamint a megadott telefonszámon és e-mail címen korrekt és szakszerű, minden igényt kielégítő válaszokat kaptunk kérdéseinkre.

Átgondolva a látottakat és hallottakat, a Heat4All mellett döntöttünk, mert fontos számunkra a megbízhatóság és a prémium minőség.

Mint az előbbiekben már említettük, kizárólag jó tapasztalataink vannak a kapott tájékoztatásokkal kapcsolatban, minden alkalommal készséggel álltak rendelkezésünkre és minden segítséget megkaptunk.

A megrendelés véglegesítése és a végösszeg átutalása után hihetetlenül gyorsan megkaptuk a termékeket. A csomagoláson belül megtaláltunk mindent, ami a felszereléshez volt szükséges, így nem okozott nehézséget. A magyar nyelvű tájékoztatás alapján a termosztátok programozása sem jelentett problémát.

Nagyon nagy várakozással kezdtük el a fűtés felszerelését és nem csalódtunk! A valóban ergonomikusra megtervezett fűtésünk rögzítése nagyon egyszerű volt emellett nagyon kellemes hőérzetet és állandó hőmérsékletet biztosít. Érzékelhetően csökkent a por az egész házban. A Heat4All termékeit ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék környezetüket megóvni a káros CO2 kibocsátástól, valamint élvezni szeretnék az infrafűtés emberi szervezetre gyakorolt jótékony élettani hatásait.

Nagyon köszönjük a Heat4All Csapatának.

Scroll to Top