Csorba Anita - Heat4All referencia

Csorba Anita

Az Inspirációk Stúdiójában a Heat4All prémium minőségű képfűtését használjuk. Ez a fűtés, bevallom azért fogott meg először, mert nagyon bejött, hogy a radiátor nem egy takargatni való tárgy, hanem egy dizájn elem. Az egyik ilyen infrapanel, rajta a kedvenc motiváló idézetemmel és színes virágokkal –ezt a grafikát választottam rá, amit az etsy-ről egy tervezőtől vettem meg nagy felbontásban-, pontosan az íróasztalom fölött helyezkedik el a stúdióban, imádom. Mindenki megcsodálja, aki belép az ajtón, aztán pedig rákérdeznek, jól érzik, hogy kellemes meleg árad belőle? Persze először nem is akarják elhinni, hogy a képem valójában a stúdió fűtése…

Közel fél éves használat után már azt is elmondhatom, hogy ez a mindennapi használatban is bevált, kedvező a fogyasztása, és gátolja a penészképződést is, ami nálam fontos szempont volt, hiszen egy régi épületet újítottam fel. Kevesebb por keletkezik, a hőfokot nagyon könnyű szabályozni, a hőérzet pedig tényleg a napsütéshez hasonlít, inkább feltölt, mint álmosít, így mindig fitten tudjuk végezni a napi feladatokat.

A Heat4All szakemberei profi munkát végeztek a helyiség felmérése során, készségesek, bármilyen kérdés esetén felkészülten válaszolnak. Nem csak a termék minősége, de a szolgáltatás színvonala is elsőosztályú.

Mivel a stúdió több mint munkahely, inkább közösségi alkotótér, ahol a forgatások alkalmával nagy a sürgés-forgás, egyszerre több eszközzel dolgozunk (kamerák, állványok, lámpák,) ezért különösen szeretjük a falba simuló, lapos, helytakarékos ICONIC modellt is, amely teljesen letisztult, fehér.

Ha odaállsz egy infrapanel elé, becsukod a szemed, pont azt fogod érezni, mintha napoznál. Finom, kellemes meleget érzel a bőrödön. Nemcsak a szemnek szép, hanem a testnek is kellemes.

Scroll to Top