Babocsai Anita

Ezúton szeretném megköszönni saját, és családom nevében, hogy házunkban 1 hónapig együtt élhettünk a Heat4All infrafűtésével, mely lehetőséget a pályázatuk útján kaptunk!

Nálunk a december kellemesen telt el az Iconic Classic 540-es fűtéssel.

A Classic infrapanelt több szobában is kipróbáltuk, de legtöbbet a fürdőszobában használtuk, mert jelenleg egy vegyestüzelésű kazánnal fűtünk, ami reggel már nem melegít, így hajnalra lehűl a házunk.
Az infrapanelt a hozzá mellékelt termosztát segítségével használtuk, fürdésnél magasabb, napközben alacsonyabb hőfokra állítva.

Legnagyobb meglepetésünkre a közel 9m²-es fürdőszobánkat, percek alatt kellemesen befűtötte a mindössze 450W-os teljesítményű infrapanel, sőt a por is érzékelhetően kevesebb lett.

A forró felületű fűtés nem okozott problémát 5 és 7 éves gyermekeinknek sem, sőt élvezték a fürdőszobában és aztán a gyerekszobában megtapasztalt kellemes meleget.

Mindannyiunk számára érezhető volt az a hőérzetbeli különbség amit a Heat4All-os infrafűtés és a kazánunk közt tapasztaltunk. Leginkább kellemes simogató érzéshez hasonlíthatnám. A Classic modell valóban szép és letisztult dizájnú, ahogy a weboldalon is olvastam és pont azt kaptam mind minőségben, mind pedig kiszolgálásban, amiről a weboldalon is olvastam.

Az egész hónapos teszt után elmondhatom, hogy ez a fűtés tényleg megéri az árát és még a szobáink falán is könnyen el tudnám képzelni, sőt ha lecserélnénk radiátorainkat ezekre a panelekre akkor még több helyünk lenne, amit ki tudnánk használni házunkban.

Nagyon tetszett a bemutató, amit a Heat4All képviselője tartott nekünk és bár ennek a fűtésnek az ára magasabb mint a különböző webshopokban talált árak, a Heat4All fűtése nekünk sokkal jobbnak, igényesebbnek és márkásabbnak is bizonyult, mint amikkel mások oldalain találkoztam.

Mindenképpen ajánlom mindazoknak a Heat4All-t, akik a minőségre és az igazán kellemes melegre vágynak és nem akarnak csalódni választásukban!

Köszönjük a lehetőséget!

Üdvözlettel,  Babocsai Anita és családja

Scroll to Top