Heat4All infrapanel kínálatunk

Ismerd meg a Heat4All ICONIC infrapanel termékcsaládját, mely a stílus és innováció tökéletes találkozása, ami garantáltan csodálatot vált ki a környezetéből. Ez az, ami miatt a Heat4All exkluzív designfűtés kedvelt választás a luxus iránt rajongók körében.

Heat4All ICONIC Classic infrapanel

ICONIC Classic

Az ICONIC Classic infrapanel környezettudatos választás, tökéletes komfortot biztosít. Mindez zéró emisszióval.

Heat4All Iconic infrapanel képfűtés

ICONIC Képfűtés

Képfűtéseinket azoknak ajánljuk, akik számára fontos az egyedi, minőségi kivitelezés, azonban konkrét elképzelésük van a megjelenést illetően.

Heat4All Smartline infrapanel

SMARTLINE

A SmartLine infrapanel tökéletes választás a modern, minimál terek és a sallangmentes megoldások kedvelőinek.

Heat4All ICONIC Dekorüveg-fűtés infrapanel

ICONIC Dekorüveg-fűtés

Színezd ki környezeted dinamikus és hangulatos színekkel, használd az árnyalatok hangulatbefolyásoló képességét!

Heat4All ICONIC Tükörfűtés infrapanel

ICONIC Tükörfűtés

A Heat4All ICONIC Tükörfűtés infrapanel elegáns megjelenésével minden teret nagyobbá tesz és garantáltan nem párásodik.

A leggyakrabban felmerülő kérdések és válaszok, melyek Neked is segítenek a döntésbe

Egyértelműen! Az elektromos áram minden környezetbarát technológia alapja. Ez az az energia, amelyet megújuló forrásokból (nap, szél, hullám, stb) tudunk előállítani, és felhasználása során nem termel a környezetre káros gázokat. Minden olyan innováció tehát, amely egy addig jellemzően fosszilis energiahordozó elégetésével működő rendszert le tud váltani elektromos alapúra, egy lépést tesz az üvegházhatás által okozott klímaváltozás megfékezésére.Egy infravörös fűtés napelemekkel vagy szélerőművel összekapcsolva jelenleg a létező legkedvezőbb, legtisztább és legkörnyezetbarátabb fűtési megoldás.

Az infravörös sugarak olyan természetes elektromágneses hullámok, amilyeneket a Nap bocsájt ki magából és amely által felmelegíti és melegen tartja bolygónkat. Minden testnek/tárgynak, melynek hőmérséklete (pozitív irányban) eltér az űr -273C-os (abszolút nulla) hőmérsékletétől, van infravörös hőkibocsájtása. Hullámhosszuk alapján háromféle infravörös sugárzást különböztetünk meg: A, B és C típusú sugárzást. Mindhárom infravörös sugárzás széleskörben hasznosított a gyógyászat, az űrkutatás és számos más tudomány területén. Fűtésre az infravörös C sugarak a legalkalmasabbak, melyek a testek felületén nyelődnek el, de nem hatolnak annak felszíne alá. A Heat4All infravörös fűtéseinek különleges hatékonyságát annak köszönheti, hogy az általuk kibocsájtott infravörös sugárzás 99,9%-ban C típusú infravörös sugárzás.

Igen, a Heat4All infravörös fűtési rendszerei a legkülönbözőbb épületek egyetlen és teljes értékű fűtési rendszere is lehetnek. Főfűtésként különösen fontos a panelek megfelelő méretezése és elhelyezése, melyben a Heat4All szakértői készséggel segítenek.

A számításhoz a kiinduló alapadat természetesen a fűtendő helyiség alapterülete. De ezen kívül fontos még annak belmagassága is, mert ezek mind jelentősen befolyásolják a helyszínnek megfelelő hőleadó kapacitással rendelkező fűtőpanel méretét. Az sem mindegy, hogy milyen funkciót lát majd el a fűtőpanel: időszakos használatban lesz, esetleg egy már meglévő fűtőrendszer mellett vagy elsődleges fűtésként szolgál majd. De ha biztosra szeretnél menni, a megfelelő méret illetve teljesítmény kiszámításához kérd a Heat4All szakértőinek tanácsát, akik abban is segítenek majd, hogy hova érdemes szerelned az infrapanelt a maximális teljesítmény elérése érdekében!

Mivel a Heat4All fűtőpanelek nem tartalmaznak kopó, mozgó alkatrészeket és bonyolult beépített elektronikát, ezért fűtéseink élettartamát leginkább a alkotóelemek, anyagok, valamint a gyártási és technológia színvonala befolyásolja. Az ICONIC széria valamennyi modelljének egy speciális fűtőszál a lelke, melynek rendkívül hosszú: 100 000 üzemóra az élettartama. Minőségi terméket kizárólag minőségi alapanyagokból, megfelelő gyártási technológiával és szakértelemmel lehet előállítani. Gondolj csak bele: egy fűtési szezonban átlagosan napi kb. 5 órát működnek fűtőpaneljeink. Ha ezt megszorzod a fűtési szezon napjainak számával (180), akkor eredményül azt kapod, hogy a 100 000 üzemóra több, mint 100 évre biztosítja az infrapanel működését!

Igen, a Heat4All összes infrapanelje nagyon egyszerűen felszerelhető, akár egy polc.

A Heat4All infrafűtő panelekben a hosszú élettartam érdekében nincs beépített kapcsolásszabályozó elektronika. Azonban a fűtőpanel áramellátásának szabályozásával tökéletesen megoldható ez a feladat. A Heat4All a legkülönbözőbb vezérlési alternatívákat kínálja az egyszerű dugaljba illeszthető termosztáttól az internethez csatlakoztatható megoldásig, amelyekkel mobil applikáción keresztül a távolról is szabályozhatja infrafűtését.

A fűtés megfelelő elhelyezésének nem elhanyagolható hatása van a hatékonyságára. A Heat4All infrafűtőpanelek nagyjából 178 fokos szögtartományban bocsájtanak ki mérhető infravörös sugárzást. A fűtés annál hatékonyabb, minél nagyobb arányban “találnak” ezen szögtartomány által lefedett térben olyan tárgyakat és felületeket, melyekben elnyelődhetnek. A falak, a padlóburkolat és a berendezési tárgyaink tehát, hőtároló képességükkel hozzájárulnak komfortérzetünk kialakulásához.

Hatékonysági okokból gyakran ésszerű lenne a fűtést a mennyezetre szerelni, de a fentről a fejre érkező sugárzást gyakran kellemetlennek érezzük, mivel a fejbőr nagyon érzékeny. A mennyezetre szerelés esetén ezért a fűtés ne legyen közvetlenül a fej felett, például a hálószobában az ágy felett vagy a nappaliban a tévénézésre használt kanapé felett. Az olyan helyiségekben, ahol csak rövid ideig tartózkodunk, így a fürdőszobában vagy a mellékhelyiségben viszont előnyös lehet a mennyezeti szerelés, helyszűke esetén nemegyszer ez az egyetlen lehetséges megoldás. A termékek rögzítési rendszere mindkét elhelyezést: a falit és a mennyezetit is lehetővé teszi.

Igen. A csomagolásban megtalálod az ehhez szükséges két felfüggesztő elemet és ezek rögzítéséhez 8db csavart és dübelt.

A Heat4All infravörös fűtéseket a Heat4All Vertriebs GmbH hivatalos márkaképviselőjénél vagy partnerénél rendelheted meg. Hol találod őket? A “Kapcsolat” menüpontban találsz elérhetőségeket, vagy kattints az „Ajánlatkérés” gombra!

40 év alatt 0% hatásfok vesztés

A Heat4All alacsony energiaigényű  infrapanelei optimálizálják a helyiségklímát, csökkentik a porképződést és megszüntethetik a penészképződést. Kérd ajánlatunkat és válts a legkorszerűbb energiatudatos elektromos fűtésre!

Scroll to Top