Heat4All Smartline infrapanel

Heat4All infrapanel technológiája

A Heat4All infrafűtő panelek Ausztriában készülnek, a több nívódíjjal is kitüntetett Koller G.M.B.H.-nál, kizárólag prémium minőségű osztrák és német alapanyagok és alkatrészek felhasználásával.

  
  

A Heat4All infrafűtő panelek felépítése

  
  
Heat4All Infrapanel felépítése

Hátfal: porfestett acéllemez
Hőszigetelés: magas hőszigetelő képességű tömörített ásványgyapot hőszigetelő lemez
Nem éghető fűtővezető: kiváló hőelosztást biztosító, speciálisan infrafűtésre kifejlesztett konstantán, amely a karbonszálas, ill. -fóliás fűtési vezetőkhöz képest többszörös élettartammal bír
Frontlemez: porfestett acéllemez, amely a legkiválóbb hővezetést biztosítja.

  
Hőeloszlást feltáró kép

Hőeloszlást feltáró kép, melyet a Stuttgarti Műszaki Egyetem készített a Heat4All ICONIC fűtőpaneleken végzett sugárzási hatékonyság tanulmánya során – jól megfigyelhető rajta az egyenletes hőeloszlás. 

Az új generációs Heat4All ICONIC fűtőpanelek infravörös sugárzási aránya az előlapon 55,1%, összességében pedig 71,1%, ezzel termékeink a legmagasabb hatásfokkal rendelkező infravörös fűtések az európai piacon.
(A hiteles mérési tanulmányt a német Stuttgarti Műszaki Egyetem készítette.)

  

Tudtad?

  
  

Volt az IKEA-nak egy emlékezetes kísérlete, melynek során a kiállítótérbe helyezett fotelüket a vásárlók szeme láttára tették próbára és bizonyították be, hogy az akár többszázezer beleülést követően is kifogástalanul működik.

Mi is bekapcsoltunk egy, a gyárunkban készült Heat4All infrapanelt. 4 teljes évre. Az akkori fűtőpanel a 0-24 órás folyamatos tesztüzem végére sem veszített semennyit eredeti hatásfokából. A kísérlettel (az átlagos fűtési szezon hosszúságát és az átlagos napi üzemórák mennyiségét figyelembe véve) 15 évnyi működést imitáltunk. 

Az új generációs ICONIC széria egy fűtőpanelén is végzünk egy ugyanilyen kísérletet, melyet 2015 decemberében kezdtünk és jelenleg is folyamatban van. Ez még így van vajon? Az időközi eredmények eddig az előző kísérlettel megegyezően alakulnak.

A Heat4All tartós és időtálló infrapaneleire hosszú évtizedeken át számíthatsz!

40 év alatt 0% hatásfok vesztés

A Heat4All alacsony energiaigényű  infrapanelei optimálizálják a helyiségklímát, csökkentik a porképződést, megszüntethetik a penészképződést. Kérd ajánlatunkat és válts a legkorszerűbb energiatudatos elektromos fűtésre!

Scroll to Top