Infrapanel rögzítése

Rögzítés és bekötés kevesebb mint 1 óra alatt

 

Minden fűtőpanel hátoldalán találsz 2db fém gombot. Ezek egy-egy fémpapucsba csúsztatva rögzítik a fűtőpanelt a választott falfelületre. Neked tehát csupán annyi a dolgod, hogy a fém papucsok helyét bejelölöd a falon (vagy mennyezeten), majd a panel tömegének és a fal típusának megfelelő csavarral és tiplivel rögzíted azokat. Ezután a panelt egyszerűen ráakasztod az így előkészített papucsokra és meg is vagy! Nem bonyolultabb, mint egy képet felakasztani vagy egy polcot felfúrni.

   

A fűtőpanelek négy sarkán menetes távtartókat találsz, melyeknek segítségével a fal kis egyenetlenségeit kiküszöbölheted, így biztosan billegésmentesen, stabilan tudod rögzíteni a panelt. A fűtőpanel ugyanolyan könnyen le is akasztható a tartópapucsokról, ami lehetőséget ad arra, hogy akár több helyen, mobil jelleggel is használd az infrapanelt – ahol éppen szükséged van rá. Bekötés: az infrafűtésben az a nagyszerű, hogy egy hálózati csatlakozó aljzaton kívül semmire nincs szüksége a működéshez. Ha tehát rögzítetted a panelt a falon, akkor már csak annyi a dolgod, hogy bedugod a csatlakozót az aljzatba. Ennyire egyszerű! Szabályzást külön termosztáttal oldhatod meg.

 

Heat4All infrapaneledet akár törölközőszárítóként is használhatod.

40 év alatt 0% hatásfok vesztés

A Heat4All alacsony energiaigényű  infrapanelei optimálizálják a helyiségklímát, csökkentik a porképződést, megszüntethetik a penészképződést. Kérd ajánlatunkat és válts a legkorszerűbb energiatudatos elektromos fűtésre!

Scroll to Top