Heat4All inrapanel kiegészítők és termosztátok

Infrapanel kiegészítők és termosztátok

Heat4All BT-710 vezeték nélküli szobatermosztát

A Heat4All vezeték nélküli termosztáttal egyszerűen szabályozhatja infravörös fűtésének hőmérséklet-beállításait. A digitális és LCD kijelzős vezeték nélküli termosztát legnagyobb előnye a könnyű és rugalmas felszerelés, nincs szükség hálózati csatlakozásra vagy kábelre. Vezeték nélküli termosztátunkhoz akár 9 db vevő/fűtőpanel is csatlakoztatható.

 

  • heti 7 program / napi 6 hőmérséklet változtatás
  • Egyszerű és rugalmas felszerelés – nincs szükség vezetékre vagy elektromos hálózatra
  • Gyors és egyszerű hőfok állítás
  • Üzemóra kijelzés /gyerekzár/ billentyűzár
  • Különböző programozási lehetőségek (hétfő-péntek, szombat-vasárnap és hétfő-vasárnap)
  • Fagyvédelem (3°C), alacsony akkumulátor töltöttség jelzése
  • Hatótáv kb.: 35m

Heat4All BT-010 vezeték nélküli szobatermosztát

A Heat4All szobatermosztát forgókapcsolója segítségével a legegyszerűbb hőmérséklet szabályzást teszi lehetővé.

BT010 termosztát
HomeMatic vezeték nélküli fali termosztát

HomeMatic vezeték nélküli fali termosztát

A fűteni kívánt helyiségekben az ideális hőmérséklet biztosítása érdekében javasoljuk a HomeMatic fali termosztát használatát. A HomeMatic falra szerelt termosztáttal külön-külön állítható be az egyes helyiségek hőmérséklete, legyen az a kellemesen meleg nappali, vagy a kellemesen hűvös hálószoba. Egyszerűen szereljen fel egy HomeMatic fali termosztátot minden helyiségbe és állítsa be a kívánt hőmérsékletet.

HomeMatic Zentrale központi elosztó

A HomeMatic központi elosztó a Heat4All Infravörös fűtőpanelek automatikus szabályozásának központi eleme. Ez az innovatív berendezés szolgál elosztóként, amely összeköti az Ön felhasználóbarát szabályozó rendszerének összes elemét.


Könnyű és intuitív programozása a számítógépen keresztül is történhet.

HomeMatic Zentrale központi elosztó
HomeMatic Falba süllyesztett kapcsolótag

HomeMatic Falba süllyesztett kapcsolótag

A HomeMatic falba süllyesztett kapcsolótaggal vezeték nélkül csatlakoztathatja Heat4All Infravörös fűtőpaneljeit a HomeMatic vezérlő rendszerhez. Használatához egyszerűen helyezze el a kapcsolótagot a falba, közvetlenül a Heat4All Infravörös fűtőpanelje mögé.

HomeMatic vezeték nélküli dugalj adapter

A HomeMatic dugalj adapter összekötőként szolgál a HomeMatic termosztát és a fűtőpanel között. Egyszerű beépítés, azonnali csatlakozás a HomeMatic vezérlőrendszerhez.

HomeMatic vezeték nélküli dugalj adapter
Heat4All BT003 Dugalj adapter

Heat4All BT003 Dugalj adapter

A Heat4All dugalj termosztát a legegyszerűbb vezérlés. Helyezzük a konnektorba, majd csatlakoztassa az adapterhez fűtőpaneljét. Gyors hőmérséklet szabályozás és egyszerű programlehetőségek.

Heat4All BT-001 falba süllyesztett kapcsolótag

A Heat4All falba süllyesztett kapcsolótag rádióhullámok segítségével kommunikál a termosztát vezérlőegységgel. Elhelyezése a fűtőpanel konnektora mellett, szerelődobozkában. (A kapcsolótag feladata a konnektorban folyó áram megszakítása.)

Heat4All BT-001 falba süllyesztett kapcsolótag
HomeMatic Vezérlések okostelefonról, tabletről, PC-ről

HomeMatic Vezérlések okostelefonról, tabletről és PC-ről

A nagyobb komfortért a HomeMatic vezérlőrendszer összes alkotóelemét programozhatja és szabályozhatja a HomeMatic távvezérlő alkalmazáson keresztül, akár telefonjáról is.
Kapcsolja be és ki a fűtését a távolból, módosítsa a hőmérsékletbeállításokat, és ellenőrizze a helyiségek hőmérsékletét bárhonnan és bármikor applikációnk segítségével.

40 év alatt 0% hatásfok vesztés

A Heat4All alacsony energiaigényű  infrapanelei optimálizálják a helyiségklímát, csökkentik a porképződést, megszüntethetik a penészképződést. Kérd ajánlatunkat és válts a legkorszerűbb energiatudatos elektromos fűtésre!

Scroll to Top