Heat4All hősugárzó kínálatunk

Stílus, minőség, hatékonyság, teljesítmény. A Heat4All ExtremeLine invfravörös hősugárzó termékei tökéletes megoldást nyújtanak fedett és fedetlen külső terek, télikertek, teraszok és egyéb kül-és beltéri helyiségek hatékony és környezetbarát fűtésére.

Heat4All ICONIC ExtremeLine Heat Zone hősugárzó

ExtremeLine Heat Zone

Sötétsugárzó, mely kiváló megoldást nyújt belső és külső terek fűtésére. Egyszerű, elegáns design, 3 teljesítmény szint.

Heat4All ExtremeLine Heat Tower infravörös hősugárzó

ExtremeLine Heat Tower

Fűtés bárhol, bármikor. Nagy teljesítményű hősugárzó, melynek legnagyobb előnye a rugalmassága. Pár perc alatt üzembe helyezhető.

Heat4All ExtremeLine Heat Shine infravörös hősugárzó

ExtremeLine Heat Shine

Ideális megolás külső terek fűtésére. Világossugárzó, mely különösen alkalmas külső terek, pl. teraszok és télikertek fűtésére.

Heat4All ExtremeLine Heat Tube infravörös hősugárzó

ExtremeLine Heat Tube

Kellemes hőérzet és komfort másodpercek alatt. Egyszerű, elegáns és bárhol másodpercek alatt képes megteremteni a kényelmet adó komfortot.

Heat4All ICONIC Heat-LED Kombi Tube hősugárzó

ExtremeLine Heat-LED Kombi Tube

A fény és a hő tökéletes harmóniája az ExtremeLine Heat-LED Kombi Tube, amely két szélén két db Heat Tube hősugárzóból és középen egy Led Tube fénycsőből álló kombináció.

Az elektromos fűtés új generációja

A Heat4All alacsony energiaigényű hősugárzói tökéletes megoldást nyújtanak fedett és fedeteln külső terek, valamint kül-és beltéri helyiségek hatékony és környezetbarát fűtéséhez! Kérd ajánlatunkat és válts a legkorszerűbb energiatudatos elektromos fűtésre!

Scroll to Top