Érvek a Heat4All Infrapanel mellett

ELEGÁNS DESIGN

A Heat4All infrapanelek nemes anyagai, letisztult vonalai eleganciát sugároznak és a minőség érzetét keltik már azelőtt, hogy működésbe léptek volna. Az egyedülálló kép- illetve üvegfelületű fűtőpanelekkel egyedi és különleges megjelenést kölcsönözhetsz a helyiségnek.

 

ENERGIATAKARÉKOS

Az infrafűtés közvetlen hőátadással melegíti környezetét, ezáltal a hagyományos, konvekciós elven működő fűtéseknél sokkal hatékonyabban fűt, ugyanazt a hőérzetet 2-3 fokkal alacsonyabb hőmérséklet mellett biztosítja, 30-40%- kal kisebb a szellőztetéskor elszenvedett hőveszteség és tökéletesen alkalmazkodik az időszakosan változó fűtési igényekhez is.

 

TARTÓS

A Heat4All infrapaneleket mérnökeik több mint 30 év üzemidőre tervezték. Prémiumminőségű, ellenőrzött forrásból származó alapanyagokból készül Ausztriában, a Rudolf Koller manufaktúrában. Teljesítmény értékei a legszigorúbb német minőségi követelményeket is felülmúlják.

 

JÁRULÉKOS ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK = 0

A legtöbb, ma elérhető fűtéssel ellentétben az infrafűtő panelek nem igényelnek rendszeres ellenőrzést és karbantartást. Nem tartalmaznak kopó-mozgó alkatrészeket és beépített hőfokszabályozót, így a meghibásodás esélye is elenyésző.

 

EGÉSZSÉGES LEVEGŐT BIZTOSÍT

Az infrafűtés szárazon és melegen tartja a helyiséget határoló falakat, valamint a fűtés okozta párakicsapódás is jelentősen kisebb, mint a hagyományos, konvekciós elven működő fűtések esetében. Emiatt az infrafűtéssel fűtött helyiség levegője kevésbé száraz, csökkent porképződés tapasztalható és a penészképződés is akadályozott.

 

KÖRNYEZETBARÁT

A klímaváltozáshoz jelentősen hozzájáruló szén-dioxid kibocsájtásnak egy szignifikáns részéért a fosszilis tüzelőanyagokkal (gáz, fa, szén) való fűtés a felelős. Az infrafűtés szén-dioxid kibocsájtása nulla, és az üzemeltetéshez szükséges elektromosság is előállítható megújuló energiaforrásokból.

 

EGYSZERŰ BEÜZEMELÉS

Az infrafűtés nem igényli semmilyen háttérinfrastruktúra kiépítését. A Heat4All infrafűtő rendszert egyedi rögzítőrendszere segítségével a nulláról egy óra alatt működésbe léptetheted, akár sajátkezűleg! Csak felfúrod a rögzítéseket, felakasztod a fűtőpanelt, bedugod a hálózati csatlakozóba és máris üzemkész a fűtésed. Kiegészítheted különböző hőfokszabályozó eszközökkel az álladó hőmérséklet biztosítása érdekében.

 

40 év alatt 0% hatásfok vesztés

A Heat4All alacsony energiaigényű  infrapanelei optimálizálják a helyiségklímát, csökkentik a porképződést, megszüntethetik a penészképződést. Kérd ajánlatunkat és válts a legkorszerűbb energiatudatos elektromos fűtésre!

Scroll to Top