Tanúsítványok & vizsgálati bélyegzők

Premium_Quality

ICONIC infravörös fűtéseinket Ausztriában a Rudolf Koller Manufaktúrában gyártjuk. A magas gyártási színvonal mellett, termékeinket kizárólag ellenőrzött, kiváló minőségű alkotóelemek és anyagok felhasználásával készítjük, melyek Németországból és Ausztriából származnak.

CE_logo

A CE jelzés („Conformité Européenne“) bizonyos termékek EU-s jog szerinti jelölése, és azt igazolja, hogy a termék megfelel a mindenkor alkalmazandó európai irányelvek szerinti követelményeknek.

gslogo

A TÜV GS azt jelenti, hogy fűtéseink káros anyagoktól mentesek, törés biztos és megbízható elektromos berendezések. A Heat4All fűtéseket kizárólag Németországban a legszigorúbb minősítési rendszerekben vizsgálják meg és bírálják el.

EMC_3D

A TÜV SÜD a legszigorúbb vizsgálati kritériumok alapján igazolja a Heat4All fűtőpanelek elektromágneses összeférhetőségét. Ez azt jelenti, hogy a H4A fűtőpanelek működés közben csaknem elektroszmog-mentesek.

rohslogo

Garantáljuk, hogy a H4A fűtőpanelek nem tartalmaznak az RoHS irányelvben tiltott alkotórészeket a határérték feletti koncentrációban.

A H4A fűtőpanelek belseje védett a káros porlerakódástól, valamint minden irányból a freccsenő víztől, és így fürdőszobában is alkalmazhatók.