A Heat4All infravörös fűtés előnyei

Alacsony beruházási költségek

A Heat4All prémium minőségű infrafűtési megoldásaira való beruházás nem csak kedvezőbb lehet a hagyományos fűtési technológiákkal (pl.: gázkazán) szemben de még az évi üzemeltetési költségeit is akár 0Ft-ra lehet redukálni, sőt nincs karbantartási költség, sem kéményseprési díj, stb.
Gondoljon bele, hogy a kazános gázfűtés lehet, hogy olcsóbbnak tűnik a gázárak miatt, azonban a költségek sosem fognak csökkenni, sőt a gáz fűtőértékének csökkenése miatt több energiára tehát gázra lesz szükség a fűtéshez vagy főzéshez. Ha Ön környezettudatosan gondolkozik, akkor válassza a tiszta, időtálló és megbízható beruházást, melyek gondoskodnak jövőjéről.

Nincs karbantartási költség

A prémium minőségű Heat4All elektromos infravörös fűtőpanelek időtállóak, nem igényelnek karbantartást, sőt 15 év múltán sem kell számolni hatásfok csökkenéssel más infravörös vagy elektromos fűtésekhez hasonlóan.

Nincsenek rejtett mellékköltségek

Nincsenek olyan rejtett mellékköltségek, mint például a szivattyú áramdíja vagy a kéményseprés költsége. Az üzemeltetéshez kizárólag az elektromos hálózatra van szükség minden egyéb kiegészítő eszköz nélkül.

Rugalmasan és helytakarékosan alkalmazható.

A Heat4All modern, tiszta és környezetbarát infrafűtéseinek üzemeltetéséhez nem kell erdőket kivágni, kéménnyel füstölni, környezetet szennyezni.
Nincs szükség tüzelőtárolóra, illetve a vékony fűtőpanelek közvetlenül a falra vagy a mennyezetre szerelhetőek. Az Ön igényeinek megfelelően alkalmazhatja az infravörös designfűtését házban, lakásban, fürdőszobában, garázsban, pincében, irodában, üzlethelyiségben, üzemben, ipari csarnokban és így tovább.
Ha megunta a helyiség berendezését, esetleg átrendezi azt, könnyedén áthelyezheti a fűtőpanelt a legmegfelelőbb felületre, vagy egy másik szobába is akár.

Egészséges és kellemes helyiségklíma

Az infrafűtés nem a levegőt melegíti fel, hanem a falakat és a helyiségben lévő tárgyakat. A falakban található infravörös sugárzás egyenletesen, kellemes hőként adódik át. A hősugárzás nincs közvetlen hatással a légmozgásra, ezért jó és egyenletes páratartalomról beszélhetünk.

Kismértékű a lég- és porfelkavarodás

A levegő frissebb és csaknem pormentes marad a hagyományos fűtési módokkal szemben.

Legyőzi és megakadályozza a penészképződést

Az infravörös sugarak felmelegítik a falakat, aminek következtében azok veszítenek nedvességtartalmukból, vagyis száradnak. A levegő páratartalma optimálisabbá válik, a falak kiszáradnak, ezért már nem lesz esélye megélni a penészgombáknak.

Egyszerűen, házilag szerelhető

Elektromos fűtőtesteink egyszerűen a falra vagy a födémre szerelhetőek, majd az elektromos hálózathoz csatlakoztatva máris fűtésre készek! Nincs vésés, nincs csőfektetés és kályhaépítés, sem por és zaj.

Környezetbarát

Infrafűtéseinket a prémium kategóriától elvárható gondossággal és tudatossággal tervezzük. A felhasznált kiváló minőségű anyagok, a szakértelmünk és az innovatív technológiánk együttesen teszi időtállóvá és megbízhatóvá termékeinket. Fűtési megoldásaink természetesen kombinálhatók megújuló energiaforrásokkal mint például a víz-, nap- vagy szélenergia. Célunk, hogy hosszútávú minőségi megoldásokat kínáljuk.
Infravörös fűtéseink CO₂ semlegesek és megfelelnek a legszigorúbb németországi környezetvédelmi előírásoknak.

Egyedi dizájn

Designfűtéseink nem csak a fűtésről és kényelmünkről gondoskodnak, hanem egy faliképhez hasonlóan lakberendezési tárgyként öltöztetik környezetüket, könnyen igazítható stílusunkhoz és környezetünkhöz a nappalitól, a fürdőszobán át irodánkig.
Képfűtéseink épp olyan sokszínűek lehetnek, mint amennyire fantáziánk szabadon tud szárnyalni, bármilyen minta, céglogó, élménykép, grafika vagy festményt ábrázoló kép csúcsminőségben kerülhet felületükre, sőt Dekorüveg-fűtéseink a RAL és CMYK színskálák valamennyi színében válaszhatóak. Csak a képzelet szabhat határt!
Hozza el hozzánk saját képét, kívánságát, álmait és mi valóra váltjuk!

(Részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot.)