Az infravörös fűtésrendszerek alkalmazási lehetőségei

Infrafűtések háztartásokban és nyaralókban

Mindegy, hogy álmai házát építi, felújít, vagy kedvező és hatékony kiegészítő fűtést keres meglévő lakóteréhez: a Heat4All infravörös design fűtés a megfelelő választás az Ön számára, hiszen rendkívül hatékony infravörös fűtésrendszerünkhöz sem csövekre, sem fűtőanyagra vagy kályhára nincs szükség. Elektromos bekötés és kész – ennyi az egész!

Infrapaneljeink nem egyszerű fűtőtestek, hanem igazi műalkotások. Csak néhány milliméter vastagok, kívánság szerint tükör formájában, üvegmotívummal, vagy keretezett képként kínáljuk őket, így paneljeink az Ön lakásának, nyaralójának  stílusához is igazán jól illeszkednek.

A fürdőszobában

Bár naponta átlagosan 30 percet töltünk csak a fürdőszobában, ennek ellenére a hagyományosan alkalmazott eszközökkel egész nap fűteni kell ezt a helyiséget, hogy fürdés után ne fázzunk. A Heat4All design fűtőpanelek ebben is segítséget nyújtanak, hiszen a bekapcsolás után már néhány perccel kellemes meleget sugároznak.

Zavarja, hogy a fürdőszobában rendszeresen párás a tükör? Szívesen lecserélné a régi fűtőtestet, de nincs hely egy plusz fűtőtest számára a fürdőszobában? Akkor rendelje meg tükörfűtésünket, amit egy apró kiegészítővel akár törölközőszárítóvá is alakíthat!

Szabályozza infrafűtését fürdőszobájában igényeinek megfelelően: mielőtt fürdeni vagy zuhanyozni megy, kapcsolja be az infravörös fűtőpanelt, amikor kilép a zuhanyfülkéből vagy a kádból, máris kellemes meleget fog érezni – felesleges energiapazarlás nélkül.

A Heat4All infravörös design fűtőpaneljei minden esetben a fűteni kívánt helyiség stílusához igazíthatók, ezért alkalmazási területe szinte végeláthatatlanul sokoldalúak: télikert, pince, nyaraló, hajó és így tovább.

Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és tájékoztatjuk Önt az elérhető lehetőségekről!

Infrafűtések az iparban

A gyártóüzemekben különleges igényeket támasztanak a fűtéssel szemben, hiszen a munkások gyakran csak a csarnok egy kis területén dolgoznak, és a gépeket, anyagokat nem kell fűteni. A gyártócsarnokok ezen kívül általában nagyon magasak és rosszul szigeteltek, így emiatt sok pénzbe kerül a környezeti levegő felfűtése, főként, hogy a meleg levegő felszáll, és a hő a tetőn keresztül elvész.

Ez a helyzet aligha oldható meg hagyományos (konvekciós) fűtésrendszerekkel, azonban a Heat4All elektromos fűtőpaneljei játszva teljesítik ezt a kihívást:

  1. Az infrapanelek csak azt a területet fűtik, ahol tényleg dolgoznak.
  2. Az infravörös hőhullám csak az embereket és a helyiségben lévő tárgyakat melegíti fel, azok pedig eltárolják és továbbadják a hőt. A környezeti levegő felesleges felfűtése így nem igényel elvesztegetett energiát!
  3. Néhány üzemben ügyelni kell rá, hogy a raktárban lévő anyagok ne nedvesedjenek. A Heat4All infravörös fűtések felmelegítik és szárítják az anyagot, a panelek megfelelő elhelyezésével pedig a penészképződés is elkerülhető.

 

Fantasztikusan rugalmas kiegészítő fűtés

Otthonában, irodájában esetleg a nyaralóban már van kiépített fűtési rendszer, azonban úgy érzi, mégsem biztosít kellően komfortos hőmérsékletet az igazán hűvös napokon? A Heat4All infravörös fűtőpaneljei kiegészítő fűtésként is remekül megállják helyüket bármilyen környezetben.

A kiegészítő fűtéssel kapcsolatos további hasznos információkat a következő oldalon összegyűjtöttük Önnek.