Vélemények

Ezt mondják ügyfeleink…

Nagyon elégedett voltam a Heat4All-tól kapott tanácsadással és az üzlet lebonyolításával. Kiegészítő fűtésként használom az infravörös képfűtést, amelyet saját napenergiás berendezésemről működtetek.

Franz Ammersdorfer
Franz Ammersdorfer

Mivel ki kellett cserélnünk az olajkazánt, és az új kazán, plusz az olaj meg a karbantartás egy csomó pénzbe került volna, egy kedvezőbb alternatívát kerestünk. Így találtunk rá az infravörös panelekre, majd a Heat4All cégre.

Mag. Christine Gruber
Mag. Christine Gruber

A KPMG cégnél dolgozom, és ott már hosszabb ideje a Heat4All cég logójával ellátott képfűtésével fűtjük a recepciót valamint a várótermet egy Kandinszkij festménnyel díszített képfűtéssel. Nem csak optikai szempontból, hanem a teljesítmény és a hatékonyság tekintetében is nagyon elégedettek vagyunk az infravörös fűtéssel, amit másoknak is ajánlunk figyelmébe, különösen üzleti helyiségekbe.

Dr. Stefan Haslinger
Dr. Stefan Haslinger

``A nappalimat és az étkezőmet a Heat4All cég infravörös fűtésével szereltem fel. Nagyon elégedett vagyok vele, és mindenkinek csak ajánlani tudom.``

Frau Hedwig G.
Frau Hedwig G.

Az infravörös fűtés ötlete a sógoromtól, Erich Franktól származik, aki már találkozott ezzel a fűtési formával. Egy vásárlátogatás alkalmával bukkantam a Heat4All standjára, és az ott kapott részletes, profi tanácsadás meggyőzött engem is és a feleségemet is.

Victor und Renate Kurz
Victor und Renate Kurz