10 érv a Heat4All mellett

Sokféle infrafűtés létezik a piacon, de csak kevés termék képes teljesíteni a prémium minőséggel szemben támasztott követelményeket.
Ne hagyja, hogy félrevezessék! Vásárlás előtt mindig gondosan ellenőrizze a különböző gyártók minőségi jellemzőit, tanúsítványait!

 

10 érv, amiért érdemes a Heat4All infravörös design fűtéseit választani:

Heat4All ICONIC modelljeinket Ausztriában (Vitis, Alsó Ausztria) a Rudolf Koller Manufaktúrával közösen gyártjuk.

A grafitmassza, karbonszál vagy -fólia helyett konstantán termoelemet használunk ICONIC generációnk modelljeiben, mely egy speciális réz-nikkel ötvözet. A Heat4All által használt konstantán fűtőszál élettartama szinte korlátlan, több 10 év alatt sem veszítenek fűtéseink magas hatásfokukból a grafitmassza vagy karbonszálas technológiákkal ellentétben.

Fűtéseink minden alkotóeleme és anyaga kiváló minőségű, valamint Németországból és Ausztriából származik!

Korábbi modelljeinkben NIROSTA 4404 sodort rozsdamentes acél fűtővezetőt használtunk fel, mely szintén rendkívül tartós fűtőelem.

A Heat4All ICONIC fűtések új generációja jelenleg a Stuttgarti Műszaki Egyetemen elvégzett 2016-os sugárzási hatékonysági tanulmány alapján Európa legmagasabb hatásfokkal rendelkező infravörös fűtése.

A legmagasabb hatásfokkal rendelkező infravörös hősugárzóknak a fűtés előlapján el kell érniük az 50%-os sugárzási arányt és összességében a 70%-ot.

Az új generációs Heat4All ICONIC fűtések infravörös sugárzási aránya az előlapon 55,1% és 71,1%-os összességében, ezzel fűtéseink jelenleg a legmagasabb hatásfokkal rendelkező infravörös fűtésnek számítanak az európai piacon.*

(*Forrás: német Stuttgarti Műszaki Egyetemen, sugárzási hatékonyság tanulmány, 2016.)

Fűtéseink új generációja az ICONIC már 4 perc működést követően eléri a 70°C-os felszíni hőmérsékletet, ami az intenzív infravörös hősugárzásra utal.

A gyors felfűtési idő és a magas infravörös hőkibocsájtás együttesen teszi energiatakarékossá fűtéseinket. Az ICONIC modellek napi szükséges üzemideje kb.: 20%-kal csökkent az előző generációhoz képest.

Az ICONIC generáció akár 15-40%-os energiamegtakarítást is jelenthet más hazai infravörös fűtés forgalmazók termékeihez képest.

A Heat4All kezdettől fogva a német minőségi irányelveket követve egy 5 pontos minőségi teszteljárást dolgozott ki, mely garantálja, hogy minden termékünk tökéletesen lett összeállítva és az előírásoknak megfelelően működik.

Megrendelésének leszállításakor az 5 pontos teszteljárást igazoló szelvény a csomagolásban megtalálható.

Amennyiben bármilyen garanciális körülmény miatt fűtése üzemképtelen lenne, a terméket cserélni fogjuk.

A Heat4All számára infravörös fűtőpaneleket gyártó németországi cég autógyárak számára is beszállít termékeiből, melyek ennek köszönhetően szigorú ellenőrzéseken mennek keresztül, ezért 100%-ban garantáljuk működésüket.

Minden fűtőpanelünkre a vásárlástól számított 5 év, a nyomtatott felületekre pedig 2 év garanciát biztosítunk.

A Heat4All fűtéseket az érvényes német környezetvédelmi kritériumok alapján tervezzük, a környezetre káros nyersanyagok kivétel nélkül a megengedett határértékeknél alacsonyabb koncentrációban, vagy egyáltalán nem találhatók meg bennük. Víz-, nap- vagy szélenergiával kombinálva az infravörös fűtésnek nincsen széndioxid kibocsátása.

A Heat4All bebizonyítja, hogy a fűtés kedvező költségű, környezetbarát, szép és az egyéni igényekhez alakítható is lehet.
Az infravörös fűtőpanel tökéletesen illeszkedik az Ön lakásának stílusához.

Tanúsítványok és vizsgálati bélyegzők megtekinthetők a linkre kattintva.